Warehousing

Warehousing

Bent u op zoek naar een professioneel logistiek dienstverlenend bedrijf of op zoek naar een leuke baan in de logistiek? Neem dan contact met ons op!

Onze opslaglocaties bevinden zich in Zwaagdijk-oost (Noord-Holland) en Echt (Limburg).
Container transport vind voornamelijk plaats vanuit diverse terminal door het land, wij verzorgen in dit proces zowel het transport als de opslag voor onze klanten.

Wij lossen uiteenlopende containers, voornamelijk 40ft en 20ft containers. De dozen worden door ons gepalletiseerd, geseald en voorzien van label die wij inscannen.  Alvorens te lossen vinden er allerlei 7 punten controles plaats en worden de containers gemeten op allerlei gassoorten en waar nodig gelucht. 

Na lossing van de container worden de goederen in de opslaglocatie gezet.

Ons proces is geautomatiseerd in een warehouse management systeem. Tevens zijn vrijwel alle handelingen realtime online te volgen en zijn documenten direct opvraagbaar.

Om onze klanten optimaal te ontzorgen hebben wij een terminal trekker in gebruik waarmee snel trailers verplaatst kunnen worden. Zo hoeven transporteurs en dus ook de klanten nooit te wachten en kan het proces doorlopen.

Onze opslaglocaties zijn AEO veiligheid gecertificeerd.

Dick Vijn Warehouse B.V | Centrale Markt 5 | 1681 NT | Zwaagdijk-oost
Dick Vijn Limburg B.V.| Fahrenheitweg 24 | 6101 WR | Echt

Heeft u vragen? E-mail ons direct door op bovenstaand e-mail icoon te klikken.
Wij helpen u graag.

Wilt u direct een offerte aanvragen? Dit kan door op bovenstaand icoon te klikken!