Warehouse

“Dick Vijn Logistiek, gevestigd in zowel Zwaagdijk-Oost als Echt, is een toonaangevende speler op het gebied van hoogwaardige warehousing-diensten in Nederland. Onze warehouses zijn strategisch gelegen om een naadloze en efficiënte logistieke ervaring te bieden aan een breed scala van klanten in diverse sectoren.

Met een sterke focus op opslag, voorraadbeheer, palletisering en het sealen van producten, streven we ernaar om de gehele supply chain van onze klanten te optimaliseren. Ons toegewijde team zet zich in voor het leveren van uitmuntende klanttevredenheid door middel van het behalen van Key Performance Indicators (KPI’s) en het garanderen van tijdige leveringen.

Wij beheren grondig het in- en uitslagproces, waardoor een soepel verloop van de operaties wordt gewaarborgd. Onze gespecialiseerde opslagfaciliteiten zijn uitgerust voor efficiënte containerlossingen en bieden ruimte voor waardevolle toegevoegde activiteiten die bijdragen aan het verbeteren van de logistieke waardeketen.

Door voortdurende investeringen in geavanceerde technologieën en het implementeren van best practices in voorraadbeheer, streven we ernaar om onze positie als vooraanstaande warehousing-provider te versterken en onze klanten te ondersteunen bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Met een sterk gevoel voor operationele excellentie bieden we op maat gemaakte oplossingen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen en hen in staat stellen om zich te concentreren op hun kernactiviteiten.”

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Waarmee kunnen we je helpen?
Klik op het logo om contact op te nemen via WhatsApp

× Heeft u vragen?