Vacature: HR-adviseur (24-uren per week)

Locatie: Zwaagdijk-Oost

Wij zijn op zoek naar een ervaren HR-adviseur ter versterking van onze personeelsafdeling!

Wat houdt de functie in?

Als HR-adviseur in een dynamisch bedrijf is je week gevuld met een mix van strategische-, organisatorische en operationele taken. Zo houd je je bezig met het HR-beleid, waarbij je plannen afstemt op de organisatiedoelstellingen en deze bespreekt met het management. Dit omvat onder andere de optimalisatie van personeelsbezetting, het beheren van het volledige in- en uitdiensttredingproces en het zorgdragen voor juiste uitvoer van het verzuimproces. Tevens draag je de verantwoordelijkheid over het contractbeheer en de salarisadministratie.

Je speelt daarnaast een actieve rol in de ontwikkeling en begeleiding van personeel. Dit houdt in dat je beoordelingsprocessen faciliteert, feedback geeft en functioneringsgesprekken voert.

Verder houd je je bezig met zowel de dagelijkse operaties als de lange termijn strategieën. Je kan moeiteloos lange termijn plannen vertalen naar acties voor vandaag. Ook kan je deze overtuigend communiceren en ben je daadkrachtig in de uitvoer.

Bij ons is het allerbelangrijkste dat iedereen plezier heeft in en dat we, naast hard werken, het vooral ook samen gezellig hebben! Hier speel jij, met de personeelsafdeling, een belangrijke rol in!

De organisatie waarin je terecht komt

Zowel uit onze missie als visie blijkt dat onze relaties met collega’s, klanten, leveranciers en alle andere belanghebbenden voor ons erg hoog in het vaandel staan. Wij geloven dat we door goed naar eenieder te luisteren, we samen steeds sterker kunnen groeien en we samen kunnen blijven verbeteren!

Bij ons is de sfeer laagdrempelig, koffie staat altijd klaar en we kunnen worden omschreven als een sociaal- en betrokken organisatie!

Wat wij doen

Dick Vijn Logistiek is een echt familiebedrijf, dat actief is in de transport- en logistiek. Dagelijks rijden er zo’n 80 vrachtwagens rond die in opdracht van ons goederen vervoeren, waarvan een gedeelte hiervan door onze eigen vrachtwagens wordt vervoerd. Naast onze transportactiviteiten verrichten wij ook veel warehouse activiteiten, met vestigingen in Zwaagdijk-Oost, Echt (Limburg). Samen met zo’n 70 collega’s streven wij elke dag om, met elkaar, op een leuke manier onze klanten blij te maken!

Concrete taken:

 • HR-beleid uitstippelen, voeren en opvolgen;
 • Volledige proces van in- tot uitstroom;
 • Spil in de communicatie tussen directie, management en personeel;
 • Zorgdragen voor correcte naleving wet- en regelgeving;
 • Verantwoordelijk verzuimproces conform Wet verbetering poortwachter;
 • Verantwoordelijk voor contractenbeheer;
 • Verantwoordelijk voor correcte salarisadministratie.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur richting HRM of bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over een overtuigende daadkracht, waarmee je anderen effectief mee kunt krijgen in jouw visie en plannen.
 • Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden, ben je in staat om bruggen te slaan tussen verschillende afdelingen, waardoor je samenwerkingen bevordert.
 • Met een strategische blik behoud je het overzicht (helicopterview) en kun je toekomstige uitdagingen vertalen naar concrete acties in het heden.
 • Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving.
Herken jij je in dit functieprofiel en hebben wij jouw interesse gewekt?
Stuur dan jouw CV en motivatie naar personeel@dickvijnlogistiek.nl of solliciteer direct via onderstaande button!

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Waarmee kunnen we je helpen?
Klik op het logo om contact op te nemen via WhatsApp

× Heeft u vragen?