Dick Vijn Logistiek kiest voor locatie te Echt-Susteren

Dat Businesspark ML te Echt-Susteren een aantrekkelijke vestigingslocatie is voor bedrijven, bleek afgelopen dinsdag weer. Er werd getekend voor de koopovereenkomst van een kavel van circa 2,5 hectare. De transactie kwam tot stand tussen Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) en logistiek vastgoedspecialist Warehousing De Pauw Nederland N.V. (WDP). Dit bevestigt het vertrouwen in deze locatie.

Dick Vijn Logistiek, logistiek dienstverlener, is met WDP een huurovereenkomst aangegaan. Dick Vijn Logistiek zal binnen afzienbare tijd gehuisvest worden in een nieuw te bouwen logistiek warehouse. Een warehouse met circa 14.400 m2 bruto vloeroppervlakte, dat duurzaam en volgens de laatste normen en eisen gebouwd zal worden. De huurovereenkomst met WDP op deze locatie is voor Dick Vijn Logistiek van strategisch belang nu en voor de toekomst. Richard Vijn zegt: ”Wij zijn nu drie jaar actief in Limburg rond en binnen de gemeente Echt-Susteren en onze activiteiten nemen hier elk jaar toe”. Dick Vijn Logistiek, een familiebedrijf dat ruim 75 jaar actief is op het gebied van transport, op- en overslag en o.a. gevestigd in het Noord Hollandse Zwaagdijk, biedt op de locatie in Echt-Susteren werkgelegenheid aan circa 20 tot 40 personen.

WDP voegt met de aankoop van de kavel op Businesspark ML (BPML) te Echt-Susteren circa 2,5 hectare grondpositie en 14.400 m2 logistieke ruimte toe aan zijn Nederlandse portefeuille van onder meer distributiecentra. De goede ontsluiting van het terrein en de gunstige ligging ten opzichte van de A2 en A73 zijn onder andere redenen geweest om te kiezen voor deze nieuwe vestigingslocatie. WDP is de eigenaar van de grond en wil met deze grondverwerving zijn positie op BPML versterken. WDP werkt voor de realisatie van het nieuwe distributiecentrum samen met VDR Bouwgroep, die met Dick Vijn Logistiek het project heeft ontwikkeld. VDR Bouwgroep is daarmee verantwoordelijk voor het proces vanaf ontwerp tot en met de oplevering.

Wethouder Jac Dijcks van de gemeente Echt-Susteren geeft aan blij te zijn met de vestiging van Dick Vijn Logistiek op BPML. “Dit is goed voor de werkgelegenheid niet alleen binnen Echt-Susteren maar ook voor de regio Midden-Limburg en omstreken. Het is goed dat OML deze deal met de verschillende partijen heeft kunnen sluiten.” Zowel WDP, als Dick Vijn Logistiek beamen de positieve rol die OML bij het tot stand komen van deze transactie heeft gehad.

Ook Jeroen Bertjens, consultant Marketing & Sales van OML, is verheugd met deze transactie die volgens hem alleen mogelijk is geweest door de goede samenwerking met alle betrokken partijen en de medewerking van een derde partij die van groot belang is geweest bij de totstandkoming van deze deal.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Waarmee kunnen we je helpen?
Klik op het logo om contact op te nemen via WhatsApp

× Heeft u vragen?