Onze medewerkers – Richard

Richard Vijn
Eigenaar en mededirecteur van Dick Vijn Logistiek.

Van jongs af aan had ik al de visie het familiebedrijf voort te zetten en dit doe ik nu dan ook met veel plezier. Dit doe ik samen met mijn collega Mathieu Wijdenes. Ooit begonnen als vrienden op de Hogeschool van Amsterdam en nu al 14 jaar eigenaar van het bedrijf. Dit doen wij samen met veel plezier en passie.

De interactie met onze mensen is voor ons erg belangrijk en wij hechten veel waarde aan lange termijn relaties met zowel klanten als werknemers.

Innovatie op het gebied van automatisering en procesoptimalisatie is voor mij een dagelijkse leuke uitdaging. Wij zijn continue, als team, bezig met verbeteringen en optimalisatie in de breedste zin van het woord.

Wanneer ik denk aan Dick Vijn Logistiek, dan denk ik aan een super sociaal, flexibel dienstverlenend bedrijf