Onze medewerkers- Ralf König

Ralf König
Logistiek Manager Echt
limburg@dickvijnlogistiek.nl
0228-562971

Mijn naam is Ralf König. Wegens verhuizing van mijn vorige werkgever was ik genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. Ik zag toen de functie van Supervisor bij Dick Vijn Logistiek. Na het lezen van de functie omschrijving wist ik meteen dat dit de volgende stap in mijn carrière zou kunnen worden. Na een aantal gesprekken was het dan eindelijk zover en kon ik starten in Januari 2019.

Waarom Dick Vijn Logistiek?, Geregeld reed ik over de A2 en zag dat er een pand gebouwd werd. Bij navraag werd snel duidelijk dat dit een logistiek bedrijf zou worden. Toen de bouw klaar was stond er een prachtig gebouw met een mooie uitstraling. Dit sprak mij meteen aan. Je komt dan tijdens de sollicitatie met de eigenaren in gesprek en je voelt meteen de eerste klik. De werkzaamheden die ik nu uitvoer sluiten precies aan op die van mijn vorige werkgever. In mijn functie heb ik dan ook de leiding en ben  verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het DC.

Als ik Dick Vijn Logistiek zeg dan is dit een bedrijf waar je trots mag zijn dat je er mag werken. Een bedrijf wat je vanaf dag 1 een warm gevoel geeft. Waar de eigenaren hun personeel behandelen als of ze familie zijn. Dick Vijn Logistiek staat dan ook voor kwaliteit.