Onze medewerkers – Michael

Michael Peerdeman
Transportplanner
transport@dickvijnlogistiek.nl
0228-562971

Ik ben voor Dick Vijn Logistiek gaan werken omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.
Dick Vijn kende ik al persoonlijk via mijn vorige werkgever en ik kreeg de mogelijkheid om hier te komen werken. Toen was ik van voornemens nog de studie Logistiek management te gaan volgen nadat ik mijn opleiding tot transportplanner had afgerond. Echter na enkele tijd op de auto werd mij al snel gevraagd te helpen op de transportplanning.

Inmiddels werk ik alweer bijna 12 jaar voor Dick Vijn Logistiek. Mijn functie is eigenlijk heel divers, van planning tot de acquisitie. Zelf vind ik  klanten onderhoud erg belangrijk, je best doen voor de klanten is dan ook mijn drijfveer. Ik vind het mooi dat ik mijn bijdrage kan leveren aan het uitbreiden en uitbouwen van het bedrijf.
Wanneer ik denk aan Dick Vijn Logistiek, dan zou ik zeggen: De beste dienstverlener voor uw logistiek.