Onze medewerkers- Jordi

Jordi Geraeds
Administratief medewerker Warehouse Echt

Na mijn opleiding Logistiek Supervisor ben ik opzoek gegaan naar een passende baan en ben ik terecht gekomen bij Dick Vijn. In 2018 ben ik mijn avontuur begonnen bij Dick Vijn als administratief medewerker, toen nog gelocaliseerd te Born.

Samen met mijn collega’s heb ik de verhuizing verzorgd van Born naar het prachtige pand te Echt waar we nu werkzaam zijn. Dit was een super uitdaging en dit hebben we met elkaar goed en snel weten te realiseren!

Mijn werkzaamheden zijn geen dag hetzelfde en sterk afhankelijk van het gehele logistieke proces. Dit maakt het werk ontzettend uitdagend. Elke dag streven we met het gehele team voor een perfect lopend proces.

Als ik aan Dick Vijn denk denk ik aan een groeiende onderneming met veel potentie waar je je vanaf dag één volledig thuis voelt!