Onze medewerkers- Dirk-Jaap

Dirk- Jaap de Leeuw
Transportplanner/ fustadministratie
transport@dickvijnlogistiek.nl / fust@dickvijnlogistiek.nl
0228-562971

 

 

In 2009 ben ik komen werken bij Dick Vijn Logistiek.
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en via Dianne, collega bij DVL hoorde ik dat ze mensen zochten voor de fustwasserij. In deze functie werd mij al snel gevraagd de fust administratie op te pakken, zo kon ik zowel praktisch als theoretisch bezig zijn. Toen er enkele jaren later ondersteuning nodig was op de transportplanning ben ik ook deze uitdaging aangegaan. De transportafdeling groeide ontzettend en ik ben hierin meegegroeid, zo heb ik dit snel moeten en kunnen leren.

Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse transportplanning en het streven is de chauffeur aan het einde van de dag met een goed gevoel thuis te laten komen en zelf als organisatie een goede dag te draaien. Dan is mijn dag geslaagd. Ik kan deze functie goed combineren met het aansturen en de administratieve werkzaamheden van de fustwasserij, de afwisseling houdt het leuk.

Als ik Dick Vijn Logistiek zeg dan denk ik aan een groeiende onderneming waarin we gaan voor lange en leuke lange termijn samenwerkingen met iedereen!