Onze medewerkers – Dianne

Dianne Bos
Financiƫle administratie
financieel@dickvijnlogistiek.nl
0228-562971

Vanaf augustus 2005 werk ik bij Dick Vijn Logistiek, hier ben ik ingestroomd als stagiaire en vervolgens na mijn studie directiesecretaresse aangenomen als financieel medewerkster. Bij de start van mijn stage werkte wij nog (maar) met 4 man op kantoor. Charters waren op een hand te tellen, dit zegt wel iets over de groei in deze jaren. Ik heb de mogelijkheid gekregen met het bedrijf mee te groeien. Zoals ik zelf toen de tijd begeleid ben, begeleid ik nu zelf stagiaires. De cirkel is rond.

Binnen Dick Vijn Logistiek ben ik samen met mijn collega Dini verantwoordelijk voor de gehele financiƫle administratie. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor de Warehouse administratie, BTW aangifte en de jaarrekening. Zowel het sociale aspect en de werksfeer als de uitdaging van het correct verwerken/ afhandelen van bovengenoemde werkzaamheden zijn voor mij absolute drijfveren.